VIDEO Transformers jsou zpět. Zachrání lidstvo před zánikem?

Kultura Kultura
5. 3. 2014 10:13
Podívejte se na ukázku ze čtvrtého pokračování série Transformers. V hlavní roli tentokrát nahradil Shiu LeBeoufa Mark Wahlberg, režisérem zůstal Michael Bay.
Podívejte se na první trailer filmu Transformers: Zánik. | Video: Paramount Pictures

Video - Věk Transformers znovu přichází ... Společnost Paramount zveřejnila první úplný trailer čtvrtých Transformerů režiséra Michaela Baye s podtitulem Zánik. V hlavní roli se představí Mark Wahlberg, který s Bayem spolupracoval i na snímku Pot a krev, místo Shiy LaBeoufa, z nějž se mezitím stala hvězda Nymfomanky.

První ochutnávku z Bayova díla bylo možné vidět při Super Bowlu, nyní se ale dostal ven konečně plnohodnotný trailer, z nějž si lze udělat celistvější obrázek o dění, které ale stejně není tak důležité jako množství explozí a úžasných robotů či dalších technických a trikových vychytávek.

S roboty se na plátně objeví také Nicola Peltz, Jack Reynor, T. J. Miller, Stanley Tucci, Kelsey Grammer a Peter Cullen.

Michael Bay i ve čtrvrtých Transformerech vychází ze scénáře Ehrena Krugera, který kromě oživlých robotů poslal na plátno i Kletbu bratří Grimmů a spolupracoval i na remaku kultovního hororu Kruh.

Vracejí se samozřejmě Deceptikoni i Autoboti a děj začíná čtyři roky po skončení posledního dílu. A nepůjde opět o nic menšího, než je záchrana planety.

Do kin (včetně českých) přijde film Transformers: Zánik 26. června 2014.

 

Právě se děje

Další zprávy