Plešatící Johnny Depp útočí na Oscara coby drsný gangster

mad
Aktualizováno 26. 5. 2015 13:03
Podívejte se na první trailer ke krimi filmu Black Mass v hlavní roli s Johnnym Deppem, který hraje amerického kriminálníka.
V hlavní roli plešatící Johnny Depp | Video: Freeman Entertainment

PrahaJohnny Depp je od dob série Piráti z Karibiku hollywoodskou hvězdou, která dostává za své role mnohamilionové honoráře. U nového krimi dramatu Black Mass tomu nebylo jinak.

Podle některých zdrojů si Depp řekl za roli 20 milionů dolarů, což bylo pro produkci filmu příliš. Nakonec však došlo k dohodě a velmi pravděpodobně i ke snížení částky. Studio Warner Bros. nyní k filmu, který je točen podle skutečných událostí, zveřejnilo první upoutávku. Podle zahraničních novinářů by role drsného gangstera mohla Deppovi přinést vytouženého Oscara. 

Foto: Warner Bros.

Depp hraje plešatícího zločince Jamese Bulgera, kterého v 70. letech přemluvil bostonský agent FBI John Connolly (Joel Edgerton), aby byl jejich informátorem a pomohl jim zničit místní italskou mafii. V dalších rolích se objeví Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple nebo Kevin Bacon.

Režisérem a scenáristou filmu je Scott Cooper, který natočil zdařilou krimi Out of Furnace (2013). Trailer k Black Mass napovídá, že půjde o drsné drama s temnou atmosférou. Uvidíme, zda film nebude jen dalším kasovním propadákem, které herec zažil s filmy Mortdecai: Grandiózní případ (2015), Transcendence (2014) nebo Osamělý jezdec (2013).

Film dorazí do českých kin 17. září.

 

Právě se děje

Další zprávy