VIDEO Oplzlý a nadržený plyšák Ted si chce pořídit medvídě

Kultura Kultura
31. 1. 2015 13:42
Podívejte se na první trailer k pokračování komedie Méďa 2 s Markem Wahlbergem a drzým medvídkem Tedem v hlavních rolích
Ted a John (Mark Wahlberg)
Ted a John (Mark Wahlberg) | Foto: Aktuálně.cz

Praha – Nemravný chlupáč Ted v komedii Méďa prošel českými kiny v létě 2012. Snímek s omezenou přístupností celosvětově utržil téměř 550 milionů při rozpočtu 50 milionů dolarů. I proto se do kin blíží pokračování.

Podívejte se na první ukázku z filmu Méďa 2.
Podívejte se na první ukázku z filmu Méďa 2.

Méďa 2 bude vyprávět o tom, jak se Ted (s hlasem Setha MacFarlanea) ožení se svou přítelkyní z prvního dílu. Rozhodne se, že si také pořídí děti. K tomu však bude potřebovat sperma od svého kamaráda Johna (Mark Wahlberg). Aby jim však stát umělé oplodnění dovolil, musí mluvící přerostlý plyšák u soudu dokázat, že je osobou. Najme si tak právničku (Amanda Seyfried) a pustí se do nelehkého boje.

První plnohodnotný trailer nabízí několik šílených vtípků z dárcovské kliniky spermatu. Nehoda zapříčiní, že se převrátí celý regál s desítkami dóz ejakulátu, po nichž John uklouzne. Dvojka tak bude opět přisprostlou komedií jako její předchůdce. Uvidíme, zda však neustálé vtípky okolo sexu nebo vylučování v režii Setha MacFarlanea opět přilákají davy.

Česká premiéra se odehraje 2. července 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy