Nejsilnějšího mravence na světě naučí loupit Michael Douglas

Kultura Kultura
14. 4. 2015 17:19
Podívejte se na nový trailer k Ant-Manovi, který přivádí na plátna kin další z komiksových postav Marvelu.
Paul Rudd jako Ant-Man
Paul Rudd jako Ant-Man | Foto: marvel.com

Praha – Do kin míří další postava z komiksového univerza vydavatelství Marvel. Ant-Man, jehož první komiks vyšel v roce 1962, se dokáže smrštit do velikosti mravence, ale přitom vládne obrovskou silou, jak láká ukázka.

Po lednovém teaseru nyní Marvel zveřejnil plnohodnotný trailer. Ant-Mana ztvárnil Paul Rudd, který si zahrál např. v Apokalypse v Hollywoodu (2013) nebo komedii Zprávař – Legenda pokračuje (2013). Jeho mentorem je dr. Hank Pym (Michael Douglas), který stojí za vynálezem ant-manovské technologie, která majiteli propůjčuje speciální schopnosti.

Podívejte se na ukázku z Ant-Mana.

Trailer poprvé ukazuje záporáka, kterým je morálně zkažený vědec Darren Cross v podání Coreyho Stolla, jež si zahrál např. v hororovém sci-fi seriálu The Strain (2014). Zápletka Ant-Mana se bude točit kolem loupeže, kterou musí hrdina vykonat, aby zabránil Crossovi zneužít ant-manovský oblek. Ve vedlejší roli se objeví Evangeline Lilly, která si naposledy zahrála elfku Turiel v třetím dílu Hobita.

Film zrežíroval Peyton Reed, který za sebou má komedii Yes Man (2008) nebo romanci Rozchod! (2003). Autorem první verze scénáře jsou Edgar Wright, který měl film původně točit, a Joe Cornish. Na přepisu se podíleli Adam McKay,  Gabriel Ferrari a Andrew Barrer.

Česká premiéra se odehraje 16. července. Film vstoupí do kin ve 3D verzi i IMAXU.

 

Právě se děje

Další zprávy