VIDEO Anne Hathaway šéfuje Robertu De Nirovi v nové komedii

mad
15. 5. 2015 13:48
První trailer ke komedii od režisérky Nancy Meyers představuje Roberta De Nira jako stážistu ve firmě, kterou řídí Anne Hathaway.
Trailer k filmu The Intern

PrahaRoberta De Nira v posledních letech vídáme spíše v komediích. Zahrál si ve filmech Šťastný Nový rok (2011), Frajeři ve Vegas (2013) nebo Velká svatba (2013). Letos jej uvidíme i v další komedii, kde hraje podřízeného Anne Hathaway.

Foto: Warner Bros.

Film The Intern (Stážista) režíruje Nancy Meyers, která má s žánrem komedie již několik zkušeností. V roce 1998 debutovala rodinnou komedií Past na rodiče s dvojčaty Olsenovými v hlavních rolích. Kasovním hitem pro ni byl film Lepší pozdě nežli později (2003) s Jackem Nicholsonem a Diane Keaton.

Stážista bude vyprávět o Jules Ostin (A. Hathaway), šéfce firmy, jež najme do pozice stážisty vdovce Bena Whittakera (R. De Niro), který je už v důchodovém věku. Podle ukázky to bude hlavním zdroj humoru. Autorem scénáře je režisérka, ve vedlejších rolích se objeví Rene Russo (Slídil), Anders Holm (Interview) nebo Nat Wolff (Hvězdy nám nepřály).

Do českých kin snímek dorazí 29. října.

 

Právě se děje

Další zprávy