VIDEO Akční vysloužilci se znovu rozparádí v Expendables 3

Kultura Kultura
Aktualizováno 18. 6. 2014 22:06
Podívejte se na první plnohodnotný trailer k třetímu pokračování filmu Expendables: Postradatelní, kteří míří v srpnu i do českých kin.
Podívejte se na ukázku ze třetích Expendables s celou plejádou akčních "vysloužilců".

Video – Herci z očekávaného akčního filmu Expendables 3 se v letos v květnu rámci propagace projížděli centrem filmového festivalu v Cannes na tanku. Nyní je ke zhlédnutí první plnohodnotný trailer k filmu.

Legendy akčního žánru posledních desetiletí se opět sejdou pohromadě. Tříminutový trailer kromě nováčků ukazuje známé tváře z předchozích dílů Expendables (2010)  a Expendables 2 (2012), které režírovali Sylvester Stallone a Simon West. Trojku točí Patrick Hughes, od kterého můžete znát oceňovaný krátkometrážní film Signs (Cedulky) z roku 2008.

Ve třetím dílu Postradatelných, který bude mít premiéru v srpnu, se kromě Sylvestra Stallona jako nájemní žoldáci opět objeví Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li nebo Dolph Lundgren či Randy Couture. Přibudou také noví herci, a to Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas nebo americká zápasnice MMA (Mixed Martial Arts) Rondy Rousey.

Akční série má zatím velmi dobré tržby. První díl s rozpočtem 80 milionů dolarů celosvětově utržil přes 274 milionů, druhý při rozpočtu 100 milionů nasbíral téměř 306 milionů dolarů.

 

Právě se děje

Další zprávy