Akční lahůdka roku? Cruise řádí v nové Mission: Impossible

mad
5. 6. 2015 14:54
Podívejte se na další ukázku z akčního filmu Mission: Impossible - Národ grázlů, který dorazí do kin 30. července. V hlavní roli pátého pokračování se vrací Tom Cruise.

Praha – Do kin se blíží další film z akční série Mission: Impossible, která začala v roce 1996. Pátý díl nese podtitul Národ grázlů a hlavní role se opět ujal Tom Cruise coby agent Ethan Hunt.

Tvůrci teď zveřejnili nový trailer. Začíná rychlými prostřihy na nebezpečnou misi, kdy se agent v omezeném čase musí potopit pod vodu v hlídaném objektu, ale než úkol dokončí, začne mu docházet kyslík.

Video také ukazuje hlavního záporáka Aleca Baldwina, jehož postava chce zničit organizaci, pro kterou Ethan pracuje. Nechybí přestřelky, honičky na motorkách a také krásná a nebezpečná žena Ilsa, kterou hraje Rebecca Ferguson (Hercules).

Pátý díl režíruje Christopher McQuarrie, který naposledy napsal scénář ke kritiky i diváky oceňované sci-fi Na hraně zítřka (2014). V dalších rolích se objeví Jeremy Renner nebo Simon Pegg, kteří hráli už v předchozím díle s podtitulem Ghost Protocol (2011).

Film dorazí do českých kin 30. července.

 

Právě se děje

Další zprávy