Richard Gere přijel do Varů. Osobně uvede film Pretty Woman

ČTK Kultura ČTK, Kultura
2. 7. 2015 14:03
Americký herec převezme na filmovém festivalu ocenění a uvede nový film, kde si zahrál bezdomovce v New Yorku.
Pretty Woman
Pretty Woman | Foto: Touchstone Pictures

Karlovy Vary – Americký herec Richard Gere, který na slavnostním zahájení 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, přicestoval do lázeňského města už dnes odpoledne. Přivítal ho prezident festivalu Jiří Bartoška.

Gere spolu s herečkou Jenou Maloneovou a režisérem Orenem Movermanem v pátek po slavnostním ceremoniálu uvede film Time Out of Mind. Ztvárnil v něm bezdomovce v současném New Yorku, jehož jedinou nadějí v bezvýchodné situaci je dávno odcizená dcera, k níž se snaží najít cestu.

V sobotu před půlnocí Gere uvede v karlovarském Letním kině projekci legendární romantické komedie Pretty Woman, od jejíhož vzniku letos uplynulo pětadvacet let. Pracovní večer bude tento hollywoodský herec mít i v neděli, kdy společně s režisérem Andrewem Renzim uvede snímek Franny.

Diváci, kteří si zakoupí lístky na toto představení, budou zároveň účastníky živého natáčení pořadu Plovárna Marka Ebena, které se uskuteční bezprostředně před začátkem projekce.

 

Právě se děje

Další zprávy