Renée Zellweger začala točit v Londýně. Bridget Jones je přes čtyřicet a je těhotná

ČTK ČTK
7. 10. 2015 17:00
Legendární baculka Bridget Jones se na filmová plátna vrátí příští rok. Snímek Bridget Jones´s Baby (Dítě Bridget Jonesové) s Renée Zelweger se začal natáčet před pár dny v Londýně. Hlavní hrdinka v nejnovějším díle překročí čtyřicítku a porodí dítě. Ve filmu se již neobjeví Hugh Grant, Colin Firth, coby Mark Darcy, zůstává.
Renée Zellweger
Renée Zellweger | Foto: Aktuálně.cz

Londýn - Čtrnáct let po prvním díle začala americká herečka Renée Zellweger v Londýně natáčet nejnovější film o proslulé baculce Bridget Jones, nazvaný Bridget Jones´s Baby (Dítě Bridget Jonesové). V Greenwichském parku se v úterý objevila po boku Sally Philips, která hraje její nejlepší kamarádku, a Patricka Dempseye.

Podle britského listu Daily Mail se zdá, že Bridget, která už překročila čtyřicítku, má těhotenské břicho. Na kabátě má navíc připíchnutou placku s nápisem Baby on Board (Dítě na palubě).

Snímek Bridget Jones´s Baby, jehož zápletka dosud nebyla zveřejněna, by měl do kin přijít příští rok. Ve třetím pokračování se už neobjeví Hugh Grant, který hrál v předchozích dvou dílech. Naopak Colin Firth si prý svou roli Bridgetina milence a úspěšného právníka Marka Darcyho ponechá.

Film režíruje Sharon Maguireová, která je podepsaná i pod prvním filmem ze série Deník Bridget Jonesové. Druhý film, Bridget Jonesová - S rozumem v koncích, režírovala Beeban Kidronová.

 

Právě se děje

Další zprávy