Natalie Portman se stala odvážnou Pistolnicí Jane

Kultura Kultura
8. 1. 2015 7:16
Podívejte se na první fotky z filmu Pistolnice Jane, kde má Natalie Portman hlavní roli. Do kin western míří v září 2015.
Natalie Portman v hlavní roli snímku Pistolnice Jane.
Natalie Portman v hlavní roli snímku Pistolnice Jane. | Foto: Unanonimous

Praha – Americkou herečku Natalii Portman jsme naposledy mohli vidět ve filmu Thor: Temný svět, který prošel českými kiny v listopadu 2013. Nyní tvůrci uveřejnili první fotky z westernu Pistolnice Jane, který se letos chystá do kin.

Produkce filmu se potýkala s mnohými problémy. Původně se měla premiéra odehrát loni v létě, pak byla odložena na únor 2015 a následně na září. Snímek měla režírovat Lynne Ramsay (Musíme si promluvit o Kevinovi), ale produkce se s ní v březnu 2013 rozešla za podivných okolností. Podle žaloby se režisérka měla na place chovat neprofesionálně.

Foto: Unanonimous

Režisérský post prakticky hned druhý den získal Gavin O'Connor, který natočil oceňované drama Warrior z prostředí zápasů MMA. Pistolnice Jane nabídne v hlavní rolii Natalii Portman coby manželku kriminálníka Billa (Noah Emmerich), kterému jde o život. Jane se mu vydá na pomoc a požádá o spolupráci svého bývalého milence Dana (Joel Edgerton). V dalších rolích uvidíme Ewana McGregora (Blízko od sebe) nebo Rodriga Santora (Konečná).

Americká premiéra se odehraje 4. září, česká 9. září 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy