Premiéru nového Bonda předznamená vydání starých bondovek

ČTK ČTK
Aktualizováno 16. 7. 2015 23:34
Fandové se mohou těšit na sběratelskou kolekci bondovek na nosičích Blu-ray a DVD.
Spectre
Spectre | Foto: Columbia Pictures

Praha - V polovině září se objeví na českém a slovenském trhu speciální edice bondovek na nosičích Blu-ray a DVD. Sběratelské kousky doplní nové bonusy coby předvoj čtyřiadvacátého snímku bondovské ságy, který má název Spectre a který bude mít světovou premiéru 6. listopadu, oznámila Alice Titzová ze společnosti 2media.

Vybrané produkty budou podle ní obsahovat nové bonusové materiály, které vznikly na základě rozhovorů se scenáristy šesti bondovek Nealem Purvisem a Robertem Wadem.

V bonusu pod názvem The Shadow of Spectre hovoří o roli S.P.E.C.T.R.E. (Speciální exekutiva pro kontrarozvědku, terorismus, odvetu a vydírání) v předchozích bondovkách. Druhý bonus The Story So Far připomene významné momenty hereckých představitelů agenta 007 včetně zatím posledního Daniela Craiga.

"Na věrné Bondovy příznivce čekají také limitované edice Blu-ray Steelbooků neboli kovových obalů. Tato unikátní sbírka se skládá ze šesti filmů, ve kterých se objevila organizace SPECTRE - Srdečné pozdravy z Ruska, Thunderball, Žiješ jenom dvakrát, Ve službách Jejího Veličenstva, Diamanty jsou věčné a Jen pro tvé oči. Limitované edice se dočkají i tři poslední filmy s Danielem Craigem v roli Jamese Bonda - Casino Royale, Quantum of Solace a Skyfall," podotkla Titzová a dodala, že vzhled každého Steelbooku je inspirován nezapomenutelným zpracováním sekvence na začátku každého z filmů.

Limitovaný James Bond Blu-ray boxset nabídne všech 23 ikonických bondovek dohromady, avšak s jedním prázdným místem na nejnovější čtyřiadvacátý disk. Dále bude obsahovat bonusový disk s exkluzivním materiálem Everything or Nothing, devadesátiminutový dokument neznámého příběhu 007 a sadu filmových plakátů k 50. výročí od vydání titulu Dr. No.

"Na DVD a Blu-ray budou k dostání také speciální limitované herecké boxsety se Seanem Connerym, Rogerem Moorem, Piercem Brosnanem a Danielem Craigem," dodala Titzová.

Kulisami natáčení nové bondovky, které trvalo sedm měsíců, byly například Řím, Mexiko, rakouské Alpy či Maroko. Po boku Daniela Craiga se v ní objeví například Němec Christoph Waltz a Ir Andrew Scott. Agentu 007 dá zabrat rovněž americký zápasník Dave Bautista. Novými "bondgirls" jsou Francouzka Lea Seydouxová, známá například z francouzského filmu Život Adele oceněného v Cannes, a Italka Monica Bellucciová. Malou roli získala i barbadoská zpěvačka Rihanna.

 

Právě se děje

Další zprávy