Tahle parta ukradne plány Hvězdy smrti. Seznamte se!

mad
17. 8. 2015 16:41
Plány Hvězdy smrti budou krást Felicity Jonesová nominovaná na Oscara za Teorii všeho, čínská hvězda bojových umění Donnie Yen nebo mexický herec Diego Luna.
Foto: Lucasfilm

Praha – Obsazení spin-offu Hvězdných válek o víkendu odhalila oficiální stránka franšízy Star Wars. Snímek nazvaný Rogue One: A Star Wars Story se právě začal natáčet v britských Pinewood Studios a zveřejněna byla i první fotografie.

Režisérem filmu je již dříve ohlášený Gareth Edwards, který naposledy točil Godzillu (2014). Děj filmu se odehrává před Epizodou IV (1977) a zaměří se na skupinu rebelů, kteří chtějí ukradnout plány k Hvězdě smrti.

První fotografie ukazuje potemnělou zbrojnici, v níž stojí Riz Ahmed (Slídil), Diego Luna (Elysium), Felicity Jonesová (Teorie všeho), Jiang Wen (Osamělý válečník) a Donnie Yen (Ip Man). V dalších rolích se objeví známí herci Mads Mikkelsen (seriál Hannibal) a Forest Whitaker (Bojovník).

Rogue One: A Star Wars Story je prvním ze série spin-offů. Další bude vyprávět o mládí Hana Sola a do kin dorazí v květnu 2018. Třetí snímek z univerza Hvězdných válek se zaměří na lovce odměn Bobu Fetta, zápletka však nebyla oficiálně potvrzena a zatím není ani známo datum premiéry.

Do českých kin dorazí Rogue One: A Star Wars Story 15. prosince 2016.

 

Právě se děje

Další zprávy