Nicolas Cage vyráží na lov Usámy bin Ládina

Kultura Kultura
23. 1. 2015 10:06
Americký herec Nicolas Cage získal novou roli. Zahraje si v komedii Army of One, kterou točí režisér Borata.
Nicolas Cage ve filmu Nebezpečný cíl.
Nicolas Cage ve filmu Nebezpečný cíl. | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Nicolas Cage hrál v posledních letech spíše v podprůměrných filmech jako například Unesená (2012), Zmrzlá zem (2013) nebo v dramatu Joe, který prošel našimi kiny v létě 2014.

Velkou část jeho kariéry tvoří akční thrillery, hrál také ve výpravných fantasy jako Čarodějův učeň (2010) nebo Hon na čarodějnice (2011). Většinu těchto filmů však spojují nízké tržby a negativní ohlasy recenzentů i diváků. The Hollywood Reporter nyní přinesl zprávu, že herce čeká role v žánru pro něj netypickém, a to v komedii.

Larry Charles bude režírovat satirickou komedii Army of One (Armáda jednoho), která bude vyprávět o obyčejném muži, který chce na vlastní pěst chytit Usámu bin Ládina. Scénář bude volně založen na článku z časopisu CQ, v němž Gary Faulkner psal o dělníkovi z Colorada, který se vydal hledat Ládina a několikrát se snažil dostat do Pákistánu a Afghánistánu.

Režisér Charles natočil v roce 2006 drzou komedii Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu v hlavní roli se Sachou Baronem Cohenem nebo Diktátora (2012). Uvidíme, zda bude jeho nový film zábavnou satirou a jestli dá Cageově skomírající kariéře ten správný impuls.

Natáčení by mělo začít v březnu, premiéra je plánovaná na konec roku.

 

Právě se děje

Další zprávy