Nemotorní Mimoni řádí ve službách dinosaura i Napoleona

mad
18. 5. 2015 8:57
Oblíbené žluté postavičky dostaly svůj vlastní film. Podívejte se na další trailer k animovaným Mimoňům, kteří letos v červnu dorazí do kin.
Další trailer k filmu Mimoni

Praha – Animovaný film Já, padouch z roku 2010 se stal velkým kasovním hitem. Při rozpočtu 69 milionů dolarů utržil celosvětově přes 543 milionů dolarů. O tři roky později následovala dvojka, jejíž tržby se přiblížily až k jedné miliardě.

Velkou popularitu si získaly roztomilé vedlejší postavy – žlutí mimoni. Studio Illumination Entertainment se rozhodlo oblíbenosti "žluťáků" využít, a do kin tak letos míří film výhradně o nich. Z komerčního hlediska je snímek Mimoni (Minions) sázkou na jistotu a podle třetího traileru to vypadá, že půjde i o zábavnou podívanou.

Film se zaměří na počátky existence postaviček. Trailer ukazuje, že mimoni jsou na Zemi už od pravěku a vždy hledali toho největšího padoucha, kterému by sloužili stejně jako tomu bylo v Já, padouch, kde pomáhali zlému Gruovi.

Foto: Illumination

V průběhu staletí nacházeli různé pány, ale svou nemotorností vždy nějak přispěli k jejich pádu, jak ukazuje video. Než však skřehotající mimoni našli Grua, sloužili Scarlet Odkráglové, kterou ve filmu dabuje Sandra Bullock.

Mimoni dorazí do českých kin 25. června, a to i ve 3D verzi.

 

Právě se děje

Další zprávy