Joy: Prostřílí se Jennifer Lawrence mopem až k Oscarovi?

mad
17. 7. 2015 20:06
Podívejte se na první trailer k dramatu Joy režiséra Davida O. Russella, který natočil Terapii láskou nebo Špinavý trik.
Jennifer Lawrence

Praha – Režisér David O. Russell naposledy natočil krimi drama Špinavý trik, které získalo 10 nominací na Oscara, ale žádnou neproměnilo. Ohlasy kritiků byly průměrné, ale kasovně se filmu dařilo.

Nyní studio 20th Century Fox zveřejnilo první trailer na Russellovo nové drama, do kterého obsadil osvědčené herce, se kterými již točil Terapii láskou (2012), nebo Špinavý trik (2013). V hlavních rolích se tak objeví Jennifer Lawrence, Bradley Cooper a Robert De Niro.

Drama Joy vypráví o známé americké podnikatelce Joy Mangano (J. Lawrence), ze které se stala úspěšná ředitelka firmy Ingenious Designs, která navrhuje například vylepšené věšáky nebo mopy, které se prodávají po tisících. Otce Joy hraje De Niro, zaměstnance firmy pak Cooper.

Diváky čeká náhled do života Joy od dětství až do vybudování firmy, kterému předcházely milostné problémy a nástrahy podnikatelské sféry. Již teď se mluví o jistých nominacích na Oscara, kterých režisér za své poslední tři filmy získal přes dvacet.

Americká premiéra je naplánována na 25. prosince.

 

Právě se děje

Další zprávy