Hunger Games končí. Katniss čeká poslední bitva o Kapitol

mad
10. 6. 2015 14:57
Podívejte se na první trailer k filmu Hunger Games: Síla vzdoru 2. část, který dorazí do kin letos v listopadu. V hlavní roli Katniss Everdeen se vrací Jennifer Lawrence.
První trailer k Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Praha – Do kin se blíží závěrečná část dobrodružné sci-fi ságy Hunger Games, která se stala celosvětovým fenoménem. Filmům předcházely knižní bestsellery americké spisovatelky Suzanne Collins, podle nichž vznikly celkem čtyři filmy.

Studio Lionsgate teď nabídlo první ukázku k druhé části posledního dílu Hunger Games s podtitulem Síla vzdoru. První část prošla kiny loni na podzim a po roce přichází pokračování. Katniss Everdeen z 12. kraje chce společně s Galem (Liam Hemsworth), Finnickem (Sam Claflin) a Peetou (Josh Hutcherson) zaútočit na samotný Kapitol a pomstít se panemskému prezidentu Snowovi (Donald Sutherland) za vše, co udělal.

Režisérem je opět Francis Lawrence, jehož první část Síly vzdoru při rozpočtu 125 milionů dolarů utržila celosvětově přes 750 milionů. Film měl v USA také nejvyšší tržby při premiérovém víkendu v porovnání s dalšími snímky roku 2014.

Do českých kin Hunger Games: Síla vzdoru 2. část dorazí 19. listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy