Hugh Jackman se loučí s Wolverinem. Holí si kotlety a fanoušci pláčou

Marie Dostálová
24. 8. 2016 8:49
Hugh Jackman v Novém Mexiku dotočil třetí díl Wolverina a s rolí mutanta se po 16 letech loučí. Herec zveřejnil na svém Twitteru video, jak si holí kotlety, které coby Wolverine měl.
Foto: 20th Century Fox

Hugh Jackman ztvárnil mutanta Wolverina celkem v devíti filmech z x-menovského univerza. Nyní se s rolí loučí a zveřejnil na svém twitterovém účtu, jak si holí kotlety, které byly s jeho postavou vždy spojeny.

Loni v březnu herec oznámil, že se naposledy v roli mutanta objeví ve Wolverinovi 3, jehož natáčení v Novém Mexiku právě skončilo, píše web Collider. Film, jehož přesný název zatím nebyl zveřejněn, režíruje James Mangold (3:10 vlak do Yumy, Identita).

Video s 11 tisíci "lajky" fanoušci nešťastně komentují a píší, že jim bude postava velmi scházet. Herec video doprovodil komentářem "Moje žena bude mít velkou radost" s hashtagem "Sbohem, kotlety".

Herec za roli nikdy nezískal žádné prestižní ocenění, ale mezi fanoušky byl velice oblíbeným, což bylo také jedním z důvodů, proč studio Fox posvětilo, aby měl Wolverine vlastní sérii.

Web Screenrant píše, že třetí díl Wolverina se bude odehrávat v budoucnosti, v níž bude mutant spolupracovat s profesorem X (Patrick Stewart). Kdo bude jeho protivníkem, tvůrci zatím neoznámili. 

Jackman si poprvé slavnou komiksovou postavu zahrál v roce 2000, kdy Bryan Singer zrežíroval film X-Men. Následovala pokračování X-Men 2 a X-Men: Poslední vzdor. Poté dostal vlastní sérii se dvěma filmy. 

Objevil se i ve snímcích X-Men: První třída, v pokračování s podtitulem Budoucí minulost byla jeho postava jednou z hlavních a v nejnovějším díle X-Men: Apokalypsa měl pouze kratší scénu coby mutant s adamantiovými drápy.

Wolverine 3 dorazí do kin v březnu 2017.

 

Právě se děje

Další zprávy