FOTO Jak dobýt Cannes? Arnie a Sly to zkusili jako tankisté

Projet se po bulváru Croisette v obrňáku opravdu ještě nikoho nenapadlo.
Arnold Schwarzenegger v obrněném transportéru v Cannes.
Dolph Lundgren, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Ronda Rousey, Sylvester Stallone a Wesley Snipes.
Obrňáky byly celkem tři.
Kellan Lutz, Antonio Banderas, Victor Ortiz a Glen Powell.
Foto: Reuters
Šimon Šafránek, Cannes
18. 5. 2014 13:09
Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone se společenstvím akčních hvězd ze spektáklu Expendables 3 vtrhli na festival v Cannes v obrňácích. A ukázali ze třetího dílu společného filmu dvě minuty.

Cannes 2014 - Nakonec nebyly dva, ale tři. Tanky. Tedy, obrněná vozidla. Na dvou z nich seděla ekipa připravovaného akčního snímku Expendables 3. Z prvního mávali Sylvester Stallone a Harrison Ford, ze druhého pak Arnold Schwarzenegger. Smáli se a zastavovali početnému davu novinářů, fanoušků a kolemjdoucích. Objeli bulvár Croisette okolo hotelu Carlton, kde pak zastavili, Schwarzenegger vytáhl doutník a režisér Patrick Hughes pořizoval selfies.

Hollywood už dávno objevil, že nejjistější stroj na peníze jsou série. A tak má každá akční hvězda tu svoji: Arnolda Schwarzeneggera si pamatujete z Terminátora, Jason Statham je Kurýr, Jet Li byl Tenkrát v Číně, Mel Gibson natáčel Smrtonosné zbraně. Sylvester Stallone koncem nultých let rozjel jiný druh seriálu: oslovil všechny tyhle akční hvězdy a dal je do jednoho filmu. Navíc si zakládá na tom, že maximum akce je reálné, že herci ukážou skutečné atletické dovednosti.

Ve třetím dílu Expendables, který bude mít premiéru v srpnu, se kromě Sylvestra Stallona samozřejmě objeví Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li nebo Dolph Lundgren či Randy Couture a kromě stálé party přichází i matadoři Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas a sportovního ducha snímku zvyšuje přítomnost zápasnice Rondy Rousey.

 

Právě se děje

Další zprávy