Do českých kin nejvíc táhnou nablýskaní svalovci i superauta

FOTO War! Komiksový masakr z řecko-perských válek pokračuje
300: Vzestup říše - Oficiální trailer s písní War Pigs od Black Sabbath.
Black Sabbath: War Pigs (Live)
300: Vzestup říše.
300: Vzestup říše.
Foto: Warner Bros.
ČTK Kultura ČTK, Kultura
18. 3. 2014 14:13
Akční a animované snímky odsunuly až na čtvrté místo žebříčku návštěvnosti Troškovy Babovřesky 2, které ale už mají na kontě 27 milionů korun.

Praha - Komiksová akční podívaná 300: Vzestup říše se i druhý týden od premiéry drží v čele nejnavštěvovanějších filmů českých kin. O víkendu je zhlédlo dalších 23 947 diváků; celkem jich má na kontě přes 76 tisíc a dvanáctimilionové tržby.

Na druhém místě je podle informací Unie filmových distributorů akční novinka Need for Speed s dvaceti tisíci víkendovými diváky. Třetí místo patří animovanému Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana.

Troškovy Babovřesky 2 se propadly z druhého na čtvrté místo. Ovšem na kontě už během jednoho měsíce mají 200 tisíc diváků, tržby dosahují 27 milionů korun.

První pětici uzavírá film režisérky Andrey Sedláčkové Fair Play o státem řízeném dopingu ve sportu v 80. letech minulého století. Ten už přilákal přes 25 tisíc zájemců, kteří v pokladnách kin nechali 3,3 milionu korun.

Oscarový snímek Vlk z Wall Street s Leonardem DiCapriem spadl z osmého na jedenácté místo. Na kontě má na 288 tisíc lidí a tržby přes 40 milionů korun.

 

Právě se děje

Další zprávy