Pitt a Jolie procházejí v novém filmu partnerskou krizi

mad
10. 8. 2015 10:52
Podívejte se na první ukázku z filmu By the Sea, kde manželský pár ztvárnili Angelina Jolie a Brad Pitt. Premiéra je naplánovaná na 19. listopadu.
Trailer k filmu By the Sea | Video: YouTube

Praha – Studio Universal zveřejnilo první trailer k dramatu By the Sea (U moře). Film režírovala a napsala Angelina Jolie, která ve snímku také ztvárnila hlavní roli. Jejího životního partnera hraje Brad Pitt, jenž je manželem Jolie i v reálném životě.

Pitt a Jolie si společně zahráli již v roce 2005, a to v akční komedii Mr. and Mrs. Smith, po níž se mezi nimi rozvinul vztah i mimo filmové plátno. Nejslavnější pár Hollywoodu teď natočil dobové drama zasazené do přímořského resortu ve Francii v 70. letech.

Děj romantického dramatu se soustředí na partnerskou krizi, kterou v přímořském letovisku procházejí Angelina Jolie a Brad Pitt. Film nasnímal kameraman Christian Berger, který získal nominaci na Oscara za Bílou stuhu (2009). Natáčelo se loni na Maltě. 

V dalších rolích se objeví Mélanie Laurent (Nepřítel), Melvil Poupaud (Laurence Anyways) nebo Niels Arestrup (Diplomacie).

Česká premiéra By the Sea je naplánována na 19. listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy