Bill Murray si nakonec v nových Krotitelích duchů zahraje

mad
11. 8. 2015 7:46
Herec byl spatřen na place filmu Krotitelé duchů, kteří jsou restartem stejnojmenných úspěšných komedií z 80. let. Do kin snímek dorazí v létě 2016.
Krotitelé duchů
Krotitelé duchů | Foto: Columbia Pictures Corporation

Praha – Herec Bill Murray dlouho odmítal roli v restartu série Krotitelů duchů (Ghostbusters), kteří mají do kin dorazit v létě 2016. Hollywood Reporter však přinesl informaci, že se ve filmu nakonec objeví. Fotografové jej zachytili v Bostonu, jak míří na místo natáčení.

Podle severu Birthmoviesdeath by 64letý herec měl ztvárnit Martina Heisse, který se postaví proti novému týmu krotitelů duchů a bude dokazovat, že jsou falešní. K Murraymu se na plátně připojí také Dan Aykroyd, který hrál v původních filmech.

Murray si v Krotitelích duchů zahrál doktora Petera Venkmana, a to v obou dílech, které šly do kin v roce 1984 a 1989. Z filmů o skupině parapsychologů se staly kultovní komedie, na jejichž slávu chce navázat režisér Paul Feig.

V současnosti natáčí restart série, která bude také sledovat odhodlanou skupinu lovců duchů. V hlavních rolích uvidíme Melissu McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones a Chrise Hemswortha.

Do českých kin snímek dorazí 28. července 2016.

 

Právě se děje

Další zprávy