FOTO Brno má chodník slávy s otisky Polívky i kolemjdoucích

Na brněnském chodníku slávy přibyly další otisky hereckých rukou a bot.
Primátor města Roman Onderka zahájil slavnostní akt žertem: "Chodník slávy vymyslel původně Jára Cimrman a Američané pak jeho nápad převzali."
Akce se konala při příležitosti Světového dne divadla.
Ivana Vaňková přemýšlela, jak ruce otisknout. Nakonec dala na radu svého syna a otiskla je přirozeně, aby každý věděl, o co jde. „A takto budu také vždy hrát. Vězte, že nám jde jen o to, pobavit a rozveselit vás,“ řekla.
„Táta mi říkal, že si mám nechat své nezvyklé příjmení, protože budu mít reklamu na každém jídelním lístku. A teď už budu i na chodníku,“ zavzpomínal Bolek Polívka.
Foto: Bára Sobotková
Bára Sobotková
27. 3. 2014 22:36
Čtyři činoherní herci přidali obtisky svých dlaní na chodník slávy před Městským divadlem Brno. Omylem se do betonu "podepsali" i náhodní kolemjdoucí.

Brno – Vedle Bolka Polívky se na chodník slávy zvěčnil i devadesátiletý dabér a herec Jiří Dušek a herečky Ivana Vaňková se Svetlanou Janotovou, jež nyní ztvárňují hlavní roli seriálu Flashdance.

In memoriam přibyly na chodník také barevné kachličky s vytlačenými divadelními botami herců Ladislava Lakomého, Jaroslava Dufka a hudebníka Igora Vavrdy.

Krátce po ukončení slavnostního aktu se bohužel do betonu zapsalo i několik náhodných kolemjdoucích, kteří z nepozornosti poničili otisky herců.

 

Právě se děje

Další zprávy